Σοφία Καρβέλα σε Βίσση: «Έμαθα να σε μοιράζομαι με τον κόσμο - Αποδέχτηκα τη θνητή μου μετριότητα»
«Σε συγχωρώ, όπως και τον δημιουργό σου για την έλλειψη κανονικότητας σου» έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη της τραγουδίστριας.
Η Σοφία Καρβέλα, άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις της στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια για να βρεθεί για ένα και μόνο βράδυ στην Ελλάδα, για χάρη της μαμάς, της Άννας Βίσση. Η Σοφία Καρβέλα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της απόλυτης, η οποία έγραψε ιστορία το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, με 95.000 θεατές να την αποθεώνουν.
Ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ, η πιο ξεχωριστή παρουσία για την Άννα Βίσση, πέρα από τους φίλους της, ήταν αυτή της μοναχοκόρης της Σοφίας που βρισκόταν τόσο στις πρώτες σειρές όσο και στα παρασκήνια.
Τα υποστηρικτικά μηνύματα της Σοφίας μέσα από τα social media δεν έλειψαν, καθώς ανέβαζε φωτογραφίες καθ΄ όλη την διάρκεια της βραδιάς, ενώ με το πέρας της συναυλίας η γνωστή στυλίστρια, θέλησε να απευθυνθεί στην μητέρα της με ένα μακροσκελές κείμενο, που εκφράζει την απόλυτη παραδοχή της για την επιτυχία της Άννας Βίσση.
«Το να σε μοιράζομαι με τον κόσμο και να μοιράζομαι μαζί του το θεϊκό σου χάρισμα ήταν μία πρόκλησή που χρειάστηκε να αντέξω για χρόνια και αναγκάστηκα να μάθω να την αποδέχομαι - μαζί με την δική μου θνητή μετριότητα. Συνεχίζεις να λάμπεις όλο και πιο φωτεινά.
Τελικά παραδόθηκα στην πραγματικότητα αυτού για το οποίο γεννήθηκες και στον τρόπο με τον οποίο γεννήθηκες για να κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται. Σε συγχωρώ, όπως και τον δημιουργό σου για την έλλειψη κανονικότητας σου και επειδή δεν μπόρεσες απλώς να είσαι δική μου...
Χθες το βράδυ. για ακόμα μια φορά, παραδόθηκα στο μεγαλείο σου. Άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο και άφησα εσένα - και τη φωνή σου- να με ταξιδέψεις σε εκείνο το μαγικό μέρος. Είμαι τόσο περήφανη που ανήκω στους θαυμαστές σου, αλλά να ξέρεις πως είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου», έγραψε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.